dimecres, 11 de maig del 2016

Ampliació Tema 13

AMPLIACIÓ TEMA 13: IPAD


Aplicacions educatives del IPAD:


  • iCuadernos Rubio
Comencem amb el clàssic entre els clàssics, els Quaderns Rubio, amb els quals hem estudiat ja diverses generacions i que estan ja adaptats també a les noves tecnologies, perquè els xiquets d'avui els puguen seguir utilitzant en els seus tablets, amb col·leccions dedicades a tasques diverses: operacions de càlcul, problemes matemátcos, per a aprendre a escriure i, per als més xicotets, també per a aprendre a acolorir.

  • Geometria Montessory
Una aplicació ara que se centra en les matemàtiques i més específicament en un àrea que sol quedar més descurada en és tipus d'aplicacions, que normalment se centren en l'aritmètica: amb Geometria Montessory els xiquets aprendran geometria de forma senzilla, associant les figures als objectes presents en la nostra vida quotidiana, primer, i amb mini-jocs per a aprofundir una mica més després.


  • El Cos Humà
Una de les aplicacions més recomanades sempre que parlem de apps educatives és sens dubte la del Cos Humà, i hi ha bons motius per a açò, ja que és una de les més completes en aquest àrea i el seu disseny està molt cuidat, permetent-nos entendre no solament com són tots els òrgans i com funcionen, amb animacions molt il·lustratives, sinó també com es relacionen uns amb uns altres en el cos.






  • Videos explicatius de la utilitat de l'IPAD i com funciona. A més dels avantatges i desavantatges de les diferents versions que van apareguent:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada