diumenge, 17 d’abril del 2016

Ampliació Pràctica 6

AMPLIACIÓ PRÀCTICA 6: GOOGLE CALENDAR

El propi Google Calendar te la seua campanya publicitaria. Consta d'anuncis publicitaris i videos de corta durada al YouTube. A estos parla de tots els avantatge que ofereix Google Calendar i raona per que hauries d'utilitzar-lo. Açí tenim un exemple:

"Els objectius són feina dura. Si vols llegir més llibres, aprendre una llengua nova o sortir regularment, està fent-se més i més dur trobar el temps fins i tot quan el vostre objectiu realment ens interessa. Estem introduint Objectius dins de Google Calendar. Afegeixes un objectiu personal com “correr 3 vetgades a la setmana" i el calendari planificarà temps automàticament per llavors ajudar-te a fet-lo."


També a la xarxa trobem a banda del anuncis publicitaris, videos de que tracta i com es pot utilitzar aquesta aplicació:



Aquest tipus de videos son molt útils per a aprendre el funcionament del Google Calendar, ja que pot ser que molts dels usuaris coneguen només algunes funcions encara que hi haja moltes més. Tot i que el fet de que posen aquestos anuncis publicitaris cree en els usuaris una necesitat d'emprar-ho que abans no sabien que tenien o que directament no tenien. Així doncs, deuriem replantjar-nos si realment ho necessitem o ens han creat la necesitat de tenir-ho i de emprar-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada