dimecres, 4 de maig del 2016

Ampliació Pràctica 7

AMPLIACIÓ PRÀCTICA 7: TWITTER

A l'actualitat tot esta conectat, aixó es degut al increment de la potencia de les xarxes socials amb l'apacició de l'internet.
Existeixen molts tipus de xarxes socials per a parlar, coneixer gent, triar parella, pujar videos o fotos, etc. Moltes s'han guanyat una gran reputació com es el cas de Facebook, Instagram, Twitter, SnapChat, entre altres.

Aquest es també el cas de "Twitter". 



Twitter es un terme anglés que pot traduir-se com “refilar” o “*trinar”, és el nom d'una xarxa de microblogging que permet escriure i llegir missatges en Internet que no superen els 140 caràcters. Aquestes entrades són conegudes com tweets o piuleigs.

El microblogging és una variant dels blogs (les bitàcoles o quaderns digitals que van nàixer com a diaris personals online). La seua diferència radica en la brevetat dels seus missatges i en la seua facilitat de publicació (poden enviar-se des del mòbil, ordinador o dispositius amb programari de missatgeria instantània).

Quan un usuari publica un missatge en la seua pàgina de Twitter, és enviat automàticament a tots els usuaris que hagen escollit l'opció de rebre'ls. Aquest missatge també pot ser vist de forma immediata en el perfil de l'usuari.

La plataforma de Twitter va nàixer a l'octubre de 2006 en Sant Francisco (Estats Units) com una xarxa social amb certes característiques autèntiques. Entre les mateixes, podem esmentar que permet un servei absolutament gratuït i sense publicitats (es finança amb les inversions d'empreses de capital de risc), és molt senzill d'utilitzar i va establir una nova forma de comunicació, en la qual el públic i el privat es fusionen.

Com a xarxa social, Twitter te la seua propia publicitat a molts llocs, com per exemple a YouTube. A Youtube (portal d'Internet que permiteix als seus usuaris pujar i vore videos) existeixen els seguents videos publicitaris:

Reportar:
  • Si algú està dirigint assetjaments o amenaces cap a vostè o una altra persona, reporte-ho. En fer-ho, el nostre Equip de seguretat realitzarà una recerca per a determinar la resposta apropiada.

Silenciar

  • La funció Silenciar no solament ho ajuda a eludir als desbaratadors. També li permet evitar a les persones que publiquen Tweets que li molesten: en silenciar-los, no veurà els seus Tweets i, a més, ells no sabran que han sigut silenciats.


Bloquejar
  • La funció Bloquejar li permet evitar que ho contacten usuaris de Twitter que li resulten ofensius: ells no podran seguir-ho ni enviar-li Missatges Directes.





Aquestos son un pocs exemples de anuncis que hi ha a Youtube sobre Twitter. Donen consells de com fer un bon ús d'aquesta aplicació i com evitar que hi haja problemes. Ho explica d'una manera breu i entretinguda que a més es molt útil ja que molts dels usuaris no saben que Twitter te totes aquestes aplicacions. 

A més a més, existeixen molts videos tutorials de com utilitzar twitter pas a pas. Desde com crear un compte fins a com mantenir la seguretart d'aquest. Són molt útils per a aprendre de manera senzilla el funcionament de Twitter. 



En conclusió, Twitter es preocupa dels seus usuaris i de que es faça un bon un d'aquesta plataforma. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada